Update!

Publicerad 2013-10-31 17:31:24 i Min vardag,

Ursäkta mig för dålig uppdatering! har haft så mycket med skolan denhär veckan så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga! Hade historia prov idag som gick helt okei så det var jag glad över, och så åt ja även lunch på hese med några kompisar från skolan, så de fick en att orka igenom de sista timmarna! Nu på kvällen kom fafa hit så har varit lite med honom, och nu ska ja bara chilla o si på tv! :) Somtur är det fredag imorgon..ÄNTLIGEN! ^^ 
Btw så har jag instagram där jag nästan dagligen postar bilder! Så de är bara att följa: jessicaaws ;)


Stormvarning!

Publicerad 2013-10-28 21:09:12 i Min vardag,


Hej, sitter i min säng och gör läxor medan ja tittar på criminal minds, väldigt effektivt..(; Hursomhelst så var ja i skolan från åtta till halv tre, och for sedan därifrån genast på extra dans som vi hade! Kom därifrån vid fyra, och har efter det bara chillat samt läst på hissa provet! 
Fick just höra av mamma att det är värsta stormen påväg, så det är ju inte så trevlit, hoppas den dock far bort innan morgonen så att man slipper till skolan! 
-tjao :*

Hello, right now I am sitting on my bed doing homework while i am watching criminalminds, very effective reading..i know! Had a great day today and came home at four, now i have just been chilling and reading to my history exam! Mum also told me that a storm is headed this way, and I hope it will be gone by tomorrow so that i can get to school! :)

Om

Min profilbild

Jessica

Hei, jag är en finlandsvensk flicka på 16 år som bor i Finland. Jag älskar mode och att fotografera, och får inspiration av bloggare i allmänhet. Använder Nikon d3100 som kamera och min lins är 18-55 mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela