#7 Movie; Gone Missing

Publicerad 2014-02-28 20:22:04 i Serier,

(fanns ingen annan bild på filmen med bra kvalitet utom denna bild på omslaget..)

När två bästa vänner försvinner under Spring Break, gör deras mammor allt de kan för att hitta dem, och snart inser mammorna att deras olika föräldraskaps stilar kan ha lett till döttrarnas försvinnanden. Den älskande men överbeskyddande mamman Renes värsta mardröm blir verklighet då hennes 18-åriga dotter Kaitlin och hennes bästa vän Matty försvinner från San Diego under Spring Break. Rene kommer inte att sluta leta efter sin dotter, även om det innebär att hon måste starta sin egen utredning om natten då hennes dotter och Matty försvann. Med hjälp av sin son Kennedy och Mattys mamma Lisa, går Rene igenom hotellet San Diego Spring Break rum för rum, gräver information av folk om sin dotters natt av festande, och upptäcker en hel del oroande fakta om Kaitlins hemliga liv. Men klockan tickar, och Rene kommer helatinen närmare och närmare sanningen om hennes dotters försvinnande. Men kommer hon att hitta till sin dotter i tid eller är hon redan för sen?
Filmen är verkligen helt superbra, och är en sådan film som är spännande från början till slut! Själv såg jag den för typ 2 veckor sedan för första gången, och har sen dess sett den typ 3 ggr! :D Jag är inte en sån som gillar kidnappningsfilmer och dylikt, men denna var verkligen överraskande bra! Gillar filmen för att den inte är så rå och hemsk, och då t.o.m. micki hade tyckt att filmen var bra (hon HATAR skräckfilmer) så kan nog vem som helst se den! ;) Så här har ni en passande film för lörda kväll! 

New in..igen!

Publicerad 2014-02-27 19:00:05 i Min vardag,

Gud vad jag har handlat på sistone! Måste börja lära mig att kontrollera mig själv då jag går in i en kläd eller kosmetik butik.. jag kan bara inte motstå att handla något!! Såå, det blir ett till new in inlägg, och denna gång handlade jag lite ansikts smink, från Maybeline och en kavaj från H&M.
 
Foundation - Dream Satin Liquid (Light Porcleain)// Highlighting Concealer - Dream Lumi Touch (01 Ivory) - Dream Lumi touch
Har länge viljat pröva Maybelines .. foundation, och har använt den nu en vecka, och är helt såld, det funkar suuper för mig! Deras Highliter har jag haft förut, och jag älskar att använda den under ögonen som concealer. Den funkar bra, men har inte bästa täckningen, inte för att det stör mig ett dugg!
 
Kavajen köpte faktist mamma åt mig då vi var och handla på H&M som namnsdags present. Den var typ 30€ och sitter väldigt bra på. Köpte min i svart eftersom det passar till allt jag äger, men den finns även i blå, grå och vit?
Kram

Om

Min profilbild

Jessica

Hei, jag är en finlandsvensk flicka på 16 år som bor i Finland. Jag älskar mode och att fotografera, och får inspiration av bloggare i allmänhet. Använder Nikon d3100 som kamera och min lins är 18-55 mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela